Noè Rivas

Músic – ANIMADOR

IGUALS I BEN DIFERENTS

Vivim en una societat plena d’inseguretats i la diferència es viscuda amb por, amb menyspreu per tot allò que no és part de la nostra quotidianitat, d’aquí que els nostres nois i noies, els nostres joves mostrin certes actituds racistes i xenòfobes.

Altre gent omple fulls i més fulls per definir la multiculturalitat o intenta ser tan políticament correcte que tot el que ve de fora és bo perquè és exòtic, i fidels a aquesta idea s’esforcen a aprendre coses “de fora” ja sigui cuina, danses, cançons, frases fetes… quan més rares millor.

Aquest espectacle parteix d’un plantejament ben diferent, lluny dels dos anterior. Vol fer obrir  els ulls per descobrir les persones que tenim al costat,  escoltar-les, aprendre  diferents batecs i ritmes de vida, mirades des d’altres angles, altres flaires, altres sons… I, sense adonar-te’n tot això fer que  formin part de nosaltres i ens ajudi a descobrir diferents horitzons, perspectives noves, pensaments que ni tan sols ens havíem  plantejat.

Aquest espectacle és un cant a la convivència, la interculturalitat, la sensibilitat, el saber veure i escoltar més enllà del nostre horitzó diari i a qüestionar-se la nostra quotidianitat, els nostres rols…. I tot això d’una forma lúdica, divertida, participativa, gens planfetària, vital.

L’objectiu és viure una experiència de convivència entre gent que l’atzar ha portat a l’espai on es viurà aquest espectacle.

Captura de pantalla 2014-09-18 a la(s) 19.32.36