Actuació al teatre Monumental de Mataró

Realment ha estat un dia irrepetible a la meva vida. Ha estat increïble veure com el LLARG VIATGE DE L’ARC DE SANT MARTÍ ha pres vida amb aquests artistes increïbles dels centres ocupacionals de la@fundaciomaresme , amb els implicadíssims alumnes de l’@Institut Maremar del Masnou, amb la música magníficament interpretada pel combo i la coral de
l’Escola Municipal de Música de Mataró ha sonat genial, amb uns tècnics de sala súperprofessional i un públic meravellós…
Sincerament ha estat un esclat de felicitat i ha estat una demostració que la inclusió no és una quimera ni una fantasia que pot ser si volem una realitat quan hi ha l’acompanyament i les ganes de fer-la possible i com a prova, la representació d’avui. Gràcies a la increïble feina dels monitors i voluntaris, de l’excel·lent feina d’en Javi Àvila i de la implicació de tota la Fundació El Maresme i de totes les famílies.
UNA ABRAÇADA A TOTS I TOTES. Aquí teniu un amic per sempre!!!

CategoriesSin categoría