DARRERES ACTUACIONS

18 de febrer de 2023

Tarda genial celebrant el Carnaval organitzat pels bons amics de la Comissió de Festes de la Sagrera. Un esclat de festa, música i complicitat. Gràcies a tots..

17 de febrer de 2023

 Genial l’actuació d’aquesta tarda/vespre al carrer Bruc de Barcelona animant el Carnaval de la Dreta de l’Eixample. Un públic genial, súper participatiu i agraït. Grácies i fins la propera! #Carnaval2023 #EspectacleFamiliar #DretaEixample.

23 de desembre de 2022

Gràcies a totes les famílies que heu vingut al Centre Cívic Les Tovallolesde #SantFeliuDeLlobregat a donar la benvinguda a l’hivern. Ha estat una tarda increïble, plena de somriures, felicitat, música, ball i moltes complicitats.

12 de desembre de 2022

De nou a sant Joan Despí, a la plaça de la Biblioteca Mercè Rodoreda, animant la festa del Tió amb els bons amics dels Gegants Sant Joan Despí, Centre d’Esplai el NUS, #grupdesplaiCastanyot #santJoanDespí

28 de novembre de 2022 

Un plaer immens haver animat la Festa dels Estels de Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet FUNDACIO LA RODA. Gràcies a tots els monitors i nois i noies, heu estat increïbles. #EspectacleAnimació #AnimacióMusical #LaMúsicaÉsVida

19 de novembre de 2022 

Un plaer compartir la festa del DIA DEL GOMET per sensibilitzar i recollir diners per la recerca de solucions per la leucèmia infantil. El dia del gomet Fundación Josep Carreras contra la leucemia #EspectacleFamiliar #Banyoles

12 de novembre de 2022 Matí increïble a Sant Martí de Maldà. Gràcies a tothom! Complicitat i entusiasme des del primer segon, esclats d’alegria i tots plegats hem omplert de música la placeta del Castell i hem fet Festa Major. #EspectacleFamiliar #santmartidemalda #Urgell #músicaenviu

6 de novembre de 2022 

Un matí increïble de festa, ple de Gegants, Bestiari i moltíssima gent amb moltes ganes de festa a les Fires de Girona, tot organitzat pels bons amics de la Fal.lera Gironina.

5 de novembre de 2022 

Un públic excel·lent i una organització estupenda aquest matí al patí del Cafè Nou de Mataró. El coet de l’Arc de sant Martí ha volat ben acompanyat i amb entusiasme, complicitats i alegria. Moltes gràcies a tothom.

26 d’octubre de 2022 

Matí ple d’energia, complicitats i alegria celebrant la #FestaDeLaTardor amb els alumnes del CI de l’escola @sagratcordiputacio . Gràcies a tot l’equip de mestres per la vostra implicació i entusiasme.

24 d’octubre de 2022 

Tarda genial amb els alumnes d’Infantil del Sagrat Cor Diputació tot celebrant la #FestaDeLaTardor . I excel·lent l’equip d’educadores. MOLTES GRÀCIES!, i endavant amb la vostra genial tasca d’educadores, sempre és un plaer col·laborar amb vosaltres. #castanyada #espectacleinfantil #musicaenviu #eixamplebcn

23 d’octubre de 2022  

Una tarda màgica, de complicitats, de música, de somriures presentant, la Mercè Moreno i jo, el nostre llibre 🌈 ‘El llarg viatge de l’arc de Sant Martí’ a la Pebre Negre Llibreria del Clot.
Heu deixat petjada als nostres cors.

15 d’octubre de 2022 

Un plaer animar el #Correllengua2022 d’Horta-Guinardó a la plaça de Montbau i compartir la tarda sentint-me en família amb aquest gran equip. Òmnium Horta-Guinardó.