Grups

ELS MANETES

Som 4 músics amb experiències molt diverses en el món de la música ( i d’altres móns) que van d’aspectes tan diversos com: el rock, el funky, la cançó d’autor, el jazz, la improvisació musical, la creació d’espectacles de dansa, la música infantil i familiar, el folk, música clàssica….

Plegats ja hem treballat en alguns projectes i aquest és un d’ells, un al que li tenim molt de carinyo: la recuperació d’un repertori de música tradicional o de creació per portar-la per arreu del nostre país d’una forma fresca, viva i directa. Valsos, pasdobles, masurques, polques, jotes, tangos, boleros i molts d’altres ritmes formen el nostre repertori.

La nostra música és idònia per animar una trobada de gegants ( ho fem fa força anys a Girona a la trobada que per sant Narcís organitza La Fal·lera ) o també per fer un concert ( com els que hem fet, entre altres llocs, a la festa de Perot lo Lladre de Castellserà, al Correllengua de Sant Joan de Mediona …) o podem animar un ball com ho hem fet a Mollerussa dins els actes del Tricentenari i també en alguns Centres Cívics d’arreu del nostre país.