Trios

QUARTETTO DE TRES

TOQUEN TRES I BALLEN TOTS

Tres músics us convidem a una experiència festiva única. La fórmula és ben simple: a partir de la participació del públic ( cantant, ballant, rient, escoltant, picant de mans… ) fem néixer tota una gamma de colors musicals que inunden l’espai de festa, de vida, d’harmonia…

Un espectacle tranquil però intens que podreu trobar tant a exteriors com a interiors, a pobles i a ciutats, a escoles, esplais o agrupaments, a carrers i places…

ELS CINC DITS D’UNA MÀ

Per allà l’any 1977 en Xesco Boix, que ja portava força anys en el món de l’animació va conèixer quatre animadors que començàvem per aquelles èpoques i va anar establint contacte amb nosaltres de forma individual.

El dia 9 de maig de 1980 a les 17’00h. ens va convocar a una reunió al pis on vivia per aquelles èpoques, al carrer Bailèn de Barcelona i així va néixer el col·lectiu: ELS CINC DITS D’UNA MÀ.

No érem pas un grup estable d’animació , érem cinc animadors que fèiem la mateixa feina i que teníem molt en comú i que volíem compartir les nostres experiències, les nostres energies, la nostra amistat, la nostra música per fer de la feina de cantar per a la mainada una feina professional i digne. Aquests eren els nostres principis.

Ara, 30 anys després, tornem als escenaris a compartir amb vosaltres la nostra banda sonora.