Un grup de músics i activistes de tot Catalunya, amics i amigues de Pete Seeger, ens hem posat d’acord per saludar al món des d’un llagut al riu Ebre i comunicar que continuem creient en l’immens poder transformador de la cançó.
Hem preparat una acció el dia 3 de maig a Benifallet per commemorar l’aniversari del cantant estadounidenc, inspirador del nou folk mundial i activista en la lluita pels drets civils, l’antibelicisme, la defensa activa del medi ambient i convençut de què amb la música i les petites actituds personals es pot canviar el món.
El 3 de maig es compliran 100 anys del seu naixement i hem organitzat una passejada-cantada amb un petit vaixell sobre el riu Ebre, cedit generosament per l’Ajuntament de Benifallet. Evocarem així el ‘Clearwater’, fent paral•lelisme amb els nostres rius. Pete Seeger va protagonitzar la lluita per la descontaminació del riu Hudson a través de la campanya del vaixell ‘Clearwater’, construït per ell mateix i tota una comunitat de propietaris.
A les 11h ens embarcarem per difondre a tot el món aquest missatge de confiança en el poder de la música per millorar la societat.
A les 16h, havent dinat, compartirem les cançons de Pete Seeger en un petit concert a la mateixa vora del riu, obert al públic en general i també molt especialment amb els xiquets i xiquetes de l’Escola de Benifallet. L’Associació de Dones Meravelles col•labora en aquesta acció i ens oferirà una xocolatada.
Volem agrair sincerament les facilitats donades per l’Ajuntament, el Col•legi Públic i l’Associació de Dones per la celebració d’aquesta acció, així com a tots els mitjans de comunicació que ens ajudaran a donar-li difusió universal.

CategoriesSin categoría